Small Pink Outline Pointer

Wednesday, December 18

Roti Coklat

Assalamualaikum,

   So tonight's entry agak malas sikit lulz. My hands got cramp sebab angkat buku banyak gila and banyak kali. It's almost 2 weeks jugaklah kerja di bookshop sri kdu. Since 25th Dis ni Christmas, my family decided nak pergi holiday to Langkawi. Maybe for a week. Butttttttttttttttttttttttttttttttt aku cuma cuti 25 haribulan je! :(
Then semalam bagitahu Kak Dina, dia kata okay je. But bila bagitahu Kak Faizah ( i forgot her name, but smthg liddat ) dia kata, "amboii ingat bos kee, takda takda" lulz sangat kan. But Eva boleh pulak cuti frm Isnin haritu till esok ugh. I know dia tak bagi sebab 28th is Orientation Day and the day absolutely la kan ramai gila customer. Form 1 pulak tu...... cuz staff tak ramai en.

   So tengah memikir macam mana... ayah kata kalau tak cuti tak payah ikut. lol memang.... habis spm pun still.... tak dapat pergi holiday.... oh sedihnya hidup... *currently playing yiruma's intstrumental*

   Hm........... i'll try to tanya Kak Dina balik... hope sangat dia bagi!

No comments:

Post a Comment